Beoordelingen van Jasmine Thai Restaurant Tilburg

Recente recensies van Jasmine Thai Restaurant Tilburg

5 sterren na 161 reviews

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!! Zo fijn als zo’n Thaise maaltijd weer helemaal voldoet aan je verwachtingen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi op afgesproken tijd klaar en nog lekker warm. Smaakte prima.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hartstikke lekker alleen deze keer n voorgerecht vergeten maar die wordt de volgende keer verrekend! Altijd top!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super lekker.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Groene curry smaakt authentiek. Gebakken rijst ook. Als frequent bezoeker van Thailand kan ik bevestigen dat dit lekkere eten je terug brengt naar dit mooie land.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed Thais eten voor een goede prijs.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Stabiele zeer goed kwaliteit

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en keurig op tijd stond het klaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

stond klaar toen ik kwam afhalen, heerlijk gegeten

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Top!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes optijd klaar om aftehalen Bij thuiskomst was alles nog goed warm Hebben heerlijk gegeten

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, maar wel veel tahoe en geen cashewnoten bij het gerecht met cashewnoten

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals de Thaise keuken moet smaken!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoi, het was de eerste keer Thais van Jasmine Thai. Prima eerste keer. Wel was het eten wat lauw na afhalen (paar minuten lopen maar), zeker de rijst. Dat is jammer. Mogelijk stond het al te lang klaar. Gerechten waren verder erg smaakvol,, al had het gerecht met het rundvlees met de aanduiding van een pepertje wel meer spicy gemogen. Komt zeker een keertje terug, maar dan hopelijk wel echt warm :-).

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Inzetjes ingepakt.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was Ok, maar voor mij een te veilige keuken, gericht op de doorsnee nederlander. Zelf verwacht ik meer verse chili, wat meer pit en zeker veel meer kruiden. Aslook het gebruik van nam pla was erg zuinig en dat ben k niet gewoon in de thaise keuken. Van een gerecht uit noord oost Thailand (Isaan) verwacht je toch meer punch en pittigheid. Gelukkig had ik een extra potje prik nam pla gevraagd. (zelf heb ik graag met look en limoen en niet alleen chili en vissaus)

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Lekker warm Mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kip oestersaus en rode curry gehad. Fijne hoeveelheden en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Porties hadden iets groter mogen zijn

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Stabiel zeer goede kwaliteit. Nee ik krijg hier geen vergoeding voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer weer super lekker gegeten. Het zou helemaal geweldig zijn als ze ook gingen bezorgen 😉

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De voorgerechten waren erg lekker maar ik vond Jasmines Garden deze keer een beetje flauw. Bestel dit vaker dan vind ik het altijd echt lekkerder.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, op tijd klaar, zeker een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. We hebben 3 verschillende gerechten op en alle drie waren zeer vers en goed bereid. Bedankt voor de heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en perfect georganiseerd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Nog net zo lekker als een paar jaar geleden toen ik er voor het eerst was. Van 1 portie kan ik als niet al te grote eter twee keer van eten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet voor herhaling vatbaar. Veel verschil tussen de restaurant versie en de afhaal versie van de gerechten. We komen dan ook weer terug als het restaurant weer open gaat.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk De kaas'vlinders' houden zich echter niet zo goed na n ritje met de auto, bij thuiskomst is de kaas hard en droog..

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed kwaliteit van de gerechten en ook van de service! Alles heel lekker! Súper bedankt!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon helemaal af, geweldig lekker.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

gewoon zeer goed

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar, Goede kwaliteit zoals ik gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke mensen. Al jaren volkomen tevreden.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoi heerlijk gegeten maar de extra bestelde Kou Pad ontbrak.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoeveelheid rijst weinig vergeleken met de curry. Het was heerlijk!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

alles weer super lekker , vers , hoge kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was erg lekker en mooi op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom enorm lekker en perfect op tijd klaar gemaakt

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaak gegeten, nu afgehaald. Best prijzig ivm een Chinees, ik denk 2 x zo duur. Maar... het smaakte heerlijk. Lastig parkeren in drukke Molenstraat ook. Al met al tevreden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig weer! Lang geleden bij jullie gegeten. Nu in deze onstuimige tijd was het weer eens nodig. Zeker voor herhaling weer haalbaar

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en je krijgt ook veel. Zeker de moeite waard. Vriendelijke en snelle service. Ik kom hier al jaren met plezier. Gelukkig hebben ze een afhaalservice want anders had ik dit maanden moeten missen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top! Normaal komen we minstens 1x per maand eten. Nu dan maar thuis, met voorafje èn een heerlijk Singha biertje natuurlijk! Bedankt en hopelijk snel weer open, sterkte daar!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gerechten afgehaald. Snel klaar, heerlijk gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1ste keer besteld.Het was erg lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald en erg lekker gegeten. Dat gaan we zeker vaker doen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Very good quality of food, kind personnel and the order was ready on time.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd om extra spicy, en dat is gelukt! 😅. Erg lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pad Thai!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de gerechten stonden klaar op het afgesproken tijdstip en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel af te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great dinner. Great service. Also in lock down one of my favorite places in Tilburg.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten lekker Spicy , goed ingepakt dus lekker warm toen we in de reeshof aankwamen

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten hier is heerlijk. Ik heb thaise familie dus ik weet wat echt thais eten is. Het was perfect bereid we hebben genoten

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk,op tijd en goed van temperatuur!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker maar veel te weinig voor dat geld echt jammer wel heel goede kok

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service Prima eten

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Wij halen graag thais eten daar. Smaakt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Thais eten. Vers en lekker...

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk echt heerlijk! Heel klantvriendelijk en stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Good as always!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd genieten. Jullie saté is subliem en de curry is ook heerlijk ❣️

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed restaurant. Ook lekker veel verse groente in de zoete kipmaaltijd die ik had.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect. Heerlijk gegeten voor weinig geld. Zeer vriendelijke mensen.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op tijd klaar, top. Nav bijgevoegde opmerking wordt nog ter verduidelijking contact opgenomen. Ontzettend fijn. Het eten is voortreffelijk. Een streling voor de smaakpapillen. En alles vers, dat proef je.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten hier regelmatig. De laatste tijd natuurlijk afhalen, maar nog steeds altijd heerlijk.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat een soort geleiachtig iets om mijn vlees? Heel raar.... nooit gehad bij eten in het restaurant zelf.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Echt van genoten met een thais biertje

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is ons favoriete adres voor Thais eten. Tweede keer besteld en was weer heerlijk. We zijn benieuwd naar de rest van de kaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd klaar !! Vriendelijk geholpen en zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, alles op tijd klaar!! Zeer mooie website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgde en zeer smakelijke maaltijd. Volledig conform het eten in het restaurant zelf!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Soep was prima, de rest van het menu was evenwel smakeloos; overgaar gekookte groenten, aan elkaar geplakte noodles, kip , vlees en vis verre van smakelijk, komt niet in de buurt van andere Thaise restaurants waar ik (ook lokaal) heb gegeten. Zware teleurstelling, zeker voor het geld.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Nummer 41 / 47 / 65 zijn onwijs lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, miste alleen de kousenband in het gerecht, terwijl dat wel in de beschrijving van de ingrediënten stond.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten, aanrader ✅

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect. Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed! Vriendelijke mensen.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles naar tevredenheid. Timing, temperatuur, smaak (echt authentiek), vriendelijkheid... alles!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten uit een topkeuken! Een minpuntje de no’s op de deksels van de gerechten vervagen en zijn bij thuiskomst onleesbaar Dit is bij een grote bestelling best wel een ergenis , wie weet is het ‘n idee om met stickerlabels te werken.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd. Alleen jammer dat de Tom ka kai met tofu kwam ipv met kip. Toch een stuk minder... Anders zeker 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten vanavond! Afhaalgerechten waren smakelijk bereid en netjes verpakt! Voor herhaling vatbaar 👍🏼

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan voldoende en heel erg lekker! Vooral de papayasalade viel in de smaak.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgd en lekker. Fijne bediening....en voor nu bestellen via hun site,steun de plaatselijke horeca!!🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Wij komen al jaren bij Jasmine. Zeer tevreden.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd hartelijke ontvangst en heerlijke gerechten,ook nu in deze vreemde tijden!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken. Altijd super lekker!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel goed. En een super website.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer over heerlijk. Het lange wachten was dit keer wel een minpuntje. Ik had ‘s middags online besteld maar moest ter plekke nog ruim een uur wachten. Wachten is niet erg maar wel als je merkt dat mensen die later hadden besteld eerder worden geholpen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

3/4 uur !!! langer moeten wachten dan doorgegeven via internet. en dat in het restaurant met veel mensen. ivm corona niet goed. het eten was HEERLIJK !!! super vers en prima kwaliteit.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten! Rode curry met kip. Rundvlees. Varkensvlees en gamba’s

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, en het het eten is echt heerlijk

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer geweldig. zeer gevarieerd, en goed op smaak. Chapeau👌🏻👌🏻

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte heerlijk en zag er ook erg vers uit. Vooral de biefstuk met cashewnoten was om van te genieten. We bestellen zeker nog eens vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Nua pad ped is ons lievelingsgerecht. Echt een aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!! Gaan we vaker halen

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Curry was super lekker! Helaas zelf vergeten te melden zonder uien. Anders was het gerecht helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Vooral recept met kousenband was lekker pikant.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten! Wij bestellen hier geregeld. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer hartstikke lekker gegeten. Uitstekende prijs/kwaliteit! En zo gemakkelijk dat je bij afhalen de bestelling online kunt doen. Op het afgesproken tijdstip lag mijn bestelling al klaar. Absoluut een aanrader

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima Wij vonden alleen de rijst erg weinig en redelijk aan de prijs.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie blijven ons verrassen met de heerlijke authentieke keuken en dan nu weer zo'n modern online bestelsysteem. fantastisch

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Helaas kan ik het me niet altijd financieel permitteren.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer lekker gegeten. Natuurlijk is het is het iets anders dan zo direct vers op je bord, maar blijft 1 van de lekkerste Phad Thai (kai) van de diversen Thai restaurants waar ik heb gegeten. Ook de andere gerechten zijn altijd weer heerlijk. Hele goeie kok(in?) !!! Beter dan in Amsterdam,zelfs. We rijden er graag even voor om. Komen uit Zeeland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious food as always :)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Heerlijk gegeten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna op tijd klaar..😉👍🏻. Heerlijk gegeten thuis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees en kip in curry was overcooked.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn altijd echt super tevreden over het eten van Jasmine. Het is echt heel erg lekker, goed klaargemaakt, warm en ruime porties. Dit keer 1 minpuntje omdat in het gerecht met garnalen maar 3 garnalen zaten. Dat deed echter niet af aan de smaak!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas is het eten ons erg tegen gevallen. In de soep zaten teveel champignons en de smaak was niet lekker. De kokosmelk in de curry leek geschift en er dreef erg veel olie in.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes. Top.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, vriendelijk, heerlijk eten!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van Jasmine gewend zijn: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar gezien de prijzen de grote vd porties wel duur!!!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was echt heel erg lekker! Je kan proeven dat het met zorg bereid is. Zelfs mijn dochter, die niet van Aziatisch eten houdt, moest toegeven dat dit toch wel lekker is. Dank je wel. We gaan snel de andere gerechten een keer proeven.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed van smaak met veel verse groeten, wel erg jammer dat het eten absoluut niet pittig meer is. Had best iets meer mogen zijn, zeker bij het gerecht met 1 pepertje.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker goed voldoende. Echte thaise keuken. Doen we zeker meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische gerechten. Perfect van smaak, niet te pittig en goede porties. Herinnerde echt aan het eten zoals we dat in Thailand op hadden.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De porties zijn niet enorm groot maar het eten is heerlijk. Het is van goede kwaliteit.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Lekker pittig, verse ingrediënten, garnalen perfect bereid. Ons favoriete Thaise restaurant

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies op tijd klaar, dat is al fijn. Wel afhalen, geen thuisbezorgen! Het eten zelf was heerlijk. Ruime porties. Kortom, voor herhaling vatbaar!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten van Jasmine Thai zijn heerlijk! Echt een aanrader!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en op tijd klaar Prima !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld, 5 heerlijke gerechten. Wij hebben er van genoten. Jammer dat ze niet thuis bezorgen 😅

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een prima maaltijd, goed gevuld en goed verzorgd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch als altijd. Vriendelijk personeel. Voor ons een vast adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, genoten!