Beoordelingen van Jasmine Thai Restaurant Tilburg

Recente recensies van Jasmine Thai Restaurant Tilburg

5 sterren na 50 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer over heerlijk. Het lange wachten was dit keer wel een minpuntje. Ik had ‘s middags online besteld maar moest ter plekke nog ruim een uur wachten. Wachten is niet erg maar wel als je merkt dat mensen die later hadden besteld eerder worden geholpen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

3/4 uur !!! langer moeten wachten dan doorgegeven via internet. en dat in het restaurant met veel mensen. ivm corona niet goed. het eten was HEERLIJK !!! super vers en prima kwaliteit.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten! Rode curry met kip. Rundvlees. Varkensvlees en gamba’s

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, en het het eten is echt heerlijk

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer geweldig. zeer gevarieerd, en goed op smaak. Chapeau👌🏻👌🏻

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte heerlijk en zag er ook erg vers uit. Vooral de biefstuk met cashewnoten was om van te genieten. We bestellen zeker nog eens vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Nua pad ped is ons lievelingsgerecht. Echt een aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!! Gaan we vaker halen

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Curry was super lekker! Helaas zelf vergeten te melden zonder uien. Anders was het gerecht helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Vooral recept met kousenband was lekker pikant.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten! Wij bestellen hier geregeld. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer hartstikke lekker gegeten. Uitstekende prijs/kwaliteit! En zo gemakkelijk dat je bij afhalen de bestelling online kunt doen. Op het afgesproken tijdstip lag mijn bestelling al klaar. Absoluut een aanrader

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima Wij vonden alleen de rijst erg weinig en redelijk aan de prijs.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie blijven ons verrassen met de heerlijke authentieke keuken en dan nu weer zo'n modern online bestelsysteem. fantastisch

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Helaas kan ik het me niet altijd financieel permitteren.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer lekker gegeten. Natuurlijk is het is het iets anders dan zo direct vers op je bord, maar blijft 1 van de lekkerste Phad Thai (kai) van de diversen Thai restaurants waar ik heb gegeten. Ook de andere gerechten zijn altijd weer heerlijk. Hele goeie kok(in?) !!! Beter dan in Amsterdam,zelfs. We rijden er graag even voor om. Komen uit Zeeland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious food as always :)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Heerlijk gegeten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna op tijd klaar..😉👍🏻. Heerlijk gegeten thuis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees en kip in curry was overcooked.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn altijd echt super tevreden over het eten van Jasmine. Het is echt heel erg lekker, goed klaargemaakt, warm en ruime porties. Dit keer 1 minpuntje omdat in het gerecht met garnalen maar 3 garnalen zaten. Dat deed echter niet af aan de smaak!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas is het eten ons erg tegen gevallen. In de soep zaten teveel champignons en de smaak was niet lekker. De kokosmelk in de curry leek geschift en er dreef erg veel olie in.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes. Top.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, vriendelijk, heerlijk eten!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van Jasmine gewend zijn: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar gezien de prijzen de grote vd porties wel duur!!!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was echt heel erg lekker! Je kan proeven dat het met zorg bereid is. Zelfs mijn dochter, die niet van Aziatisch eten houdt, moest toegeven dat dit toch wel lekker is. Dank je wel. We gaan snel de andere gerechten een keer proeven.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed van smaak met veel verse groeten, wel erg jammer dat het eten absoluut niet pittig meer is. Had best iets meer mogen zijn, zeker bij het gerecht met 1 pepertje.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker goed voldoende. Echte thaise keuken. Doen we zeker meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische gerechten. Perfect van smaak, niet te pittig en goede porties. Herinnerde echt aan het eten zoals we dat in Thailand op hadden.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De porties zijn niet enorm groot maar het eten is heerlijk. Het is van goede kwaliteit.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Lekker pittig, verse ingrediënten, garnalen perfect bereid. Ons favoriete Thaise restaurant

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was precies op tijd klaar, dat is al fijn. Wel afhalen, geen thuisbezorgen! Het eten zelf was heerlijk. Ruime porties. Kortom, voor herhaling vatbaar!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten van Jasmine Thai zijn heerlijk! Echt een aanrader!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en op tijd klaar Prima !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld, 5 heerlijke gerechten. Wij hebben er van genoten. Jammer dat ze niet thuis bezorgen 😅

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een prima maaltijd, goed gevuld en goed verzorgd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch als altijd. Vriendelijk personeel. Voor ons een vast adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, genoten!